Hypno Ankete

Kaj je hipnoza?
 

Language

Slovenian (SI)

Z nami so

Prisotni 9 gostov .

Warning: Creating default object from empty value in /home/hypno/56KCB85H/htdocs/modules/mod_stats/helper.php on line 106
Števec pogledov vsebine : 262730

Najnovejše

Prijava na E-obvestila

Koliko je 5x9
Ime:
Email:
Mednarodne akreditacije PDF natisni E-pošta

IHA


International Hypnosis Association (IHA) akreditira certificirane hipnoterapevte ter NLP praktikante. Za akreditacijo je zahtevano obvladovanje različnih indukcij hipno stanj, poglabljanje hipno stanja ter druge osnovne in napredne metode in tehnike hipnoterapije.
IHA akreditacijo smo prejeli marca 2013.

Njihova spletna stran >>
(odpre se nova stran)

 

 

The Nadional Board

Nekateri seminarji hipnoze in hipnoterapije, trenutno še v pripravi, v naši ponudbi so izpod peresa strokovnjakov The National Board of Professional and Ethical Standards iz ZDA.

Po zaključku seminarjev boste pridobili mednarodno diplomo te globalno prisotne organizacije.

Njihova spletna stran >>
(odpre se nova stran)

 

 

INHA

Vsi naši seminarji so akreditirani s strani globalno prisotne organizacije INHA, International Natural Healers Association. Organizacija je pregledala in preverila vse naše priročnike, etični kodeks in podelila akreditacijo februarja 2012.

Njihova spletna stran >>
(odpre se nova stran)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Accredited by WMA

Naš Inštitut in vsi seminarji in programi izobraževanja naši ponudbi so akreditirani s strani mednarodne organizacije WMA, World Metaphysical Association.

WMA je podelila akreditacijo februarja 2013, po pregledu etičnega kodeksa, strokovnih načel in standardov naših izobraževalnih programov (Akademije TCT®, Theta PSY®, hipnoterapije ter vseh sistemov Reikija v ponudbi) ter terapij (TCT®, TCH).

Po zaključku katerega koli tečaja ali seminarja v naši ponudbi boste tako lahko zaprosili za zagotovljeno članstvo v Word Metaphysical Association in lahko po tem uporabljali ob svojem imenu RM, WMA in njihov logotip (WMA Chartered Member):

WMA Chartered member