Hypno Ankete

Kaj je hipnoza?
 

Language

Slovenian (SI)

Z nami so

Prisotni 4 gostov .

Warning: Creating default object from empty value in /home/hypno/56KCB85H/htdocs/modules/mod_stats/helper.php on line 106
Števec pogledov vsebine : 262707

Najnovejše

Prijava na E-obvestila

Koliko je 5x9
Ime:
Email:
O terapevtu PDF natisni E-pošta

Edmond Cigale, M.Ht (Master Clinical Hypnotherapist) ter C.Ht. (Certified Hypnotherapist) je opravil strokovna izobraževanja iz področja hipnoze in hipnoterapije v ZDA, pri National Board ter Transpersonal Hypnotherapy Institute.

Strokovna izobraževanja zajemajo medicinsko klinično hipnoterapijo, transpersonalno hipnoterapijo, transpersonalno regresijo v prejšnje obstoje in pomoč pri preseganju posledic spolnih zlorab. 

Z osebnim in duhovnim razvojem se aktivno ukvarja prek 25 let in v okviru profesionalne pomoči v formatu seans humanistične in transpersonalne (psiho)terapije se ukvarja že od leta 1996. Za seboj ima na tisoče ur seans (psiho)terapije, predavanj, supervizij, konsultacij, andragogike in poučevanja.

S profesionalno hipnoterapijo se je srečal leta 2007 in od tedaj s pomočjo globokih hipno stanj aktivno raziskuje globine zavesti.

Njegov pristop je humanističen, terapevtsko orientiran in prizemljen. Hipnoza kot šov biznis ter oderske demonstracije učinkov hipnoze ga ne zanimajo in jih tudi ne izvaja.

V okviru podiplomskega študija transpersonalne psihologije je razvil metodo TCT® (Transpersonal Cignitive Therapy) in v oktobru 2015 bo odprt vpis v že peto generacijo Programa Akademije TCT®.
Več o Programu >>
(odpre se nova stran)

Trenutno opravlja raziskavo na temo integracije klinične hipnoterapije ter transpersonalne psihologije in v temu okviru je razvil metodo TCH (Transpersonal Cognitive Hypnotherapy).


Pišite mu lahko tukaj >>

Obiščite tudi njegov osebni Blog, www.integral.life >>
(odpre se nova stran)