Hypno Ankete

Kaj je hipnoza?
 

Language

Slovenian (SI)

Z nami so

Prisotni 28 gostov .

Warning: Creating default object from empty value in /home/hypno/56KCB85H/htdocs/modules/mod_stats/helper.php on line 106
Števec pogledov vsebine : 262726

Najnovejše

Prijava na E-obvestila

Koliko je 5x9
Ime:
Email:
Prijave in rezervacije PDF natisni E-pošta

Prijave ter rezervacije terminov in prostih mest za seanse klinične in transpersonalne hipnoterapije ter Transpersonal Cognitive Hypnotherapy, regresije in izobraževanja sprejemamo:

 • prek tel. št.: 031 208 636 vsak delavnik med 9. in 15. uro

Seanse potekajo v Sežani na naslovu Partizanska cesta 70 vsak delavnik med 10. in 15. uro.
(nasproti nove avtobusne postaje, nasproti OMW črpalke, stavba avtošole in trgovine Agro-oskrbe,
prvo nadstropje prva vrata desno čez hodnik).

Poglejte zemljevid, tukaj >>
Trenutna čakalna doba je 3-4 tedne.

Informacije lahko dobite tudi prek interneta:

 

POMEMBNO!

PROSIMO PREBERITE PRED PRIJAVO:

 • Rezervacije terminov za indivudualne konsulatacije ali seanse terapije se lahko opravijo le prek telefona ali v živo; prijavite se lahko na tel. št. 031 208 636 s polnim imenom in priimkom ter naslovom bivanja (te podatke potrebujemo za izdajo računov).
 • Dogovorjeni termin velja 100%; če na naročeno seanso ali konsultacijo ne pridete, vseeno plačate polno ceno oz. boste pred naslednjo morali poravnati najprej prejšnjo.
  Prosimo, da termin odpoveste ali spremenite vnaprej, lahko kadarkoli, najkasneje pa 24 ur pred dogovorjeno seanso.
  Odgovornost za dogovorjeni termin je seveda obojestranska.
  Tak pristop je nujno potreben zaradi dolge čakalne vrste strank.

 • Zaradi narave dela v hipnotičnih stanjih je za obisk pri nas potrebno izpolniti obrazec, v katerem navedete svoje podatke in dosedanje izkušnje glede terapij in tudi dovolite, da se postopek hipnoterapije izvede. Podpisan obrazec prinesite s seboj na seanso.
  PDF obrazec >>      |     MS Word obrazec >>

 • In najpomembnejše: žal vam ne nudimo čarobnih napojev in ne moremo vas v parih seansah hipnoterapije narediti srečne, vitke in bogate; za dolgotrajen napredek s pomočjo naših hipnoterapij in seminarjev se boste morali tudi sami zelo aktivno angažirati.

 • Hipnoterapija je učinkoviti postopek pomoči, vseeno pa ni urgentna rešitev za akutne ali kronične mentalne, čustvene ali fizične težave.

  Naša prošnja je, da se pred prijavo na seanse ali seminarje posvetujete sami s seboj in ugotovite, kaj pravzaprav zares želite. Je to zgolj neka trenutna rešitev nakopičenih težav ali pa je vaš cilj res trajni napredek?

 

Vprašanje?